Att jag aldrig lär mig :-(

Jag tänkte att jag skulle använda de lådorna jag haft tomma i altaret till allt mitt smink, hårgrejjer, parfyler o lotioner o skräp 😉

Japp sagt och gjort.

Häromdagen så tömde jag de lådorna det bara va några grejjer i och flyttade över sånt i de andra lådorna så nu fick jag 3 STORA tomma lådor och 6st smålådor och det va ju perfekt!

Får ju plats med allt och lite till

Sen vi flyttade hit har ett av rummen på övervåningen varit belarmat med flyttlådot och sånt vi inte hittat nån plats till och där stod det en proppfull låda med mina hygienartiklar, smink o alla mina gamla smycken osv.

Den tänkte jag gå igenom idag så jag satte mig där uppe och lade ner det jag inte va 100 på vad jag skulle göra med och kastade det uppenbara skräpet. Det blev två ICAkassar överfulla med grejjer som jag tog ner och gick igenom noga när jag satt vid altaret.

Det blev faktiskt LUFT mellan grejjerna som jag lade ner i lådorna 😉

Kastade MASSOR och allt gammelt smink kasserades för jag har ju en palett med typ 100 ögonskuggor som är ganska ny och det räcker med den när det gäller ögonskuggor så därför slängde jag ALLA andra jag hade.

En stor låda tog ag till parfymer och lotioner. Jag använder inga lotioner längre så de bara ligger där. Men ibland då och då använder jag de som doftar gottast bara för doftens skull så de ville jag inte kasta.

En låda är fortfarande tom och den översta lådan använder jag till hårgrejjer.

Smålådorna har jag delat in i ögonskugga, läppstift och pennor, nagellack, bindis och så ett par blandlådor som nu är tomma men de kommer vara bra att ha sen 😉

Har en pigtittare på altaret med en låda inbyggt och där ska jag samla alla penslar osv.

Blir nog skitbra.

Men sen kunde jag inte stoppa där så jag tömde toaskåpet där jag haft massa sånthär innan och flyttade över allt sånt o då kunde jag ju inte låta bli att städa ur skåpet ordentligt så då plockade jag ut allt och skrubbade hyllorna, speglarna och allt sånt och sorterade in allt som skulle stå där.

Nu fick jag t o m in tandborstglaset som innan stått på handfatet. Perfekt.

Nu va ju handfatet tomt OCH SKITIGT! Så då måste jag ju skrubba det också så då tar jag den gamla nagelborsten som jag använder som skrubb och skrubbar ner all skit och gör det fint.

Då såg jag ju att fönsterkarmen va skitig så innihelvete så jag passar på att skrubba den också…

Men fönstret är ju skitigt också! Så då passar jag på att försöka få rent det.

Nu har jag dock så jävla ont i rygg och skuldror så jag klarar inte av att rengöra fönstret ordentligt.

Nu när jag knappt kan stå upp rakt längre kommer jag på att jag nog BORDE gå och sätta mig eller lägga mig.

*harkel*

 

Ja när jag väl har en OKEY dag så gör jag alldeles för mycket och så är dagen åt helvete igen.

SMÄRTFOBI vad är det??? Jo det är just sån fobi som jag har som gör att jag helst av allt undviker sånt här. Jag vill inte FÅ ont när jag väl har en BRA eller OKEY dag och därför brukar jag inte göra sånt här, helst inte i alla fall.

Det jag gjort idag har tagit hela dagen från kl 15 till nu kl 21, för en vanlig frisk människa hade det på sin höjd tagit en timma att göra.

 

Hatar min kropp………