På alla <3 dag smäller det!

Ja vad händer då???

Ja på alla hjärtans dag, vännens födelsedag, blir även min operationsdag och början på livet på nytt.
Då ligger jag under kniven igen. Mer än så säger jag ej. Ni som vet vad det gäller ni vet och ni som inte vet vad det gäller få veta senare.

Och den 3dje februari ska jag till min andra kirurg som opererede bort min cancer och kolla så jag inte fått tillbaka cancern.
OM jag är CANCERFRIIIIIIII så har det gått 5 år sedan jag lyckades bli det och jag tror det är 5 års återbesök och sen blir man FRISKFÖRKLARAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TJOHOOOOO!

Håll tummarna för mig!


4 thoughts on “På alla <3 dag smäller det!

  1. Vi känner ju inte varandra alls. Vi har ju bara vårt namn gemensamt. Ändå har det varit en extra gripande läsning av din blogg – vi ”känner” ju varandra. Du och ni har verkligen inte haft det lätt, ändå är det skönt att få se att det finns lite positiv anda kvar i dig. Jag har verkligen ingen aning om vad du ska gå igenom för operation (även om jag misstänker något speciellt, har en annan kompis som gjort det och har även funderat själv på det isf) men önskar dig förstås all lycka! För båda datumen!

Kommentera