Dag 16/21 ONT ont ont och årsdag

Ja nu är det dags för smärtan som jag förväntat att jag skulle få. Maken tycker jag bara ska sitta och ta det lugnt och inte använda knäna så mycket men jag är alldeles för rastlös för att bara sitta och inte göra något.

Ska försöka sitta på kontoret och pyssla så mycket som möjligt men jag hade tänkt att fnula lite i gästrummet så det blir klart någon gång.
Det verkar dock att det får bli efter OP när jag piggnat till och hittat nåt annat smärtstillande för de vill inte att jag ska äta diclofenac något mer alls.

Min sjuksköterska ska snacka med läkaren om vad för smärtstillande jag ska testa och så ska hon se till så de röntgar mina knän när jag ändå ligger inne OM det går.
Hennes make är ortoped så hon skulle tala lite med honom ”off record” så att säga 😉 Får se vad han säger om det.

Dieten går kanonbra och det kommer inte vara några problem att upprätthålla den.

Efter operationen får jag ganska snart därefter äta lite mat och det känns kanonskönt. Kryddor, chili, salt, basilika, oregano KÖÖÖÖTTTTTT mmmmmmmmmmm *dreeeeaming*

Nåja det går snabbt tills dess.

När man ser tillbaka så har de här två veckorna gått snabbt men när man väl är där på dag 5 t ex känns det som om det tar all evighet.

Men men nu är det MINDRE än en vecka kvar.

Jag har gjort så att jag ”outar” min vikt vecka för vecka under minyn VIKT-igt om någon är intresserad av att följa min väg neråt.

Ska då bannemej inte cencurera en sådan sak när jag ändå har bloggen som dagbok. Jag kör med ren sanning så de så

Vid halv 10 på måndag sitter jag i väntrummet på kirurgen i väntan på att få vackra op-kläder 😉
Man känner ju sig såååå läcker i dem där rumpan sticker ut bak och lårhöga stumpor utan gummiband. HAHA O så de där läckra trosorna också som ser ut som monsterblöjbyxor. Härligt.

Ser sååå fram emot dem. hahaha

En sag jag fick reda på igår gjorde mig överlycklig: JAG SLIPPER KATETER!!!!!!!!!!!!

Operationen har börjat ta så pass mycket kortare tid nu så man slipper kateter nu.

Och så fick jag även reda på att ”min” kirurg inte längre är ”min” kirurg 😉

Han är borta nästa vecka så jag får två erfarna kirurger från fjollträsk. Det gör mig inte så mycket. Karsten är superduktig och jag önskar att han hade gjort det men men man kan inte få precis allt man önskar här i livet 😉

De sa dock att jag måste vänta minst 1½ år efter OP innan jag blir gravid igen. lite synd att man måste vänta men den som väntar på något gott……

Jag ska efter OP se till så jag får en OP-tid så de öppnar upp äggledarna så fort som möjlig efter 1½ år och nu ska jag vara ute i god tid så det verkligen blir av. Jag har ju inte så många år kvar innan jag inte KAN få barn så nu jäklar ska det ske. Vi har ju väntat i 11 år nu.

Idag är det 16 år sedan älsklingen och jag träffades och blev ett par.

11 år sedan vi gifte oss med våra absolut bästaste vänner som vittnen i stadshuset i eksjö en regnig tisdagskväll.

OJOJ så fort tiden går.

Jag är fortfarande grymt förälskad i totte och vi har såååå roligt ihop varenda dag. I vått och i torrt.
Han är mitt allt. Underbar, vacker och såååå snäll.

Min drömprins, bästa vän och största kärlek.

I år blir det ingen finmiddag på vår bröllopsdag, men det gör inget, vi har varandra och det är firande nog. Det är bara det vi behöver.

Älskar dig älskling.

Nu ska jag pyssla lite.

Hej hej


Kommentera