En vecka sedan sist… typ…

Allt går bra men jag är fortfarande gräsligt trött.

Snackade med en från kirurgen häromdagen och hon förstod att jag var trött och det kan säkert hålla i sig ett bra tag för jag får ju inte i mig så mycket näring och energi som tidigare.

Gått ner lite till men nu går det sakta. Gick konstigt nog upp 1 kilo häromdagen men det kan nog varit något annat typ att jag hade andra kläder på mig när jag vägde mig eller nåt. Brukar bara ha min morgonklänning på mig men då hade jag byxor och top.

Med maten har det gått kanon och jag äter vanlig mat nu trots att jag inte ska göra det förrän om ca 2 veckor, men jag tuggar MASSOR så det blir som mos ändå haha.

Idag fick jag dock känna på hur det var att ta ut mig lite för mycket.

Skulle hjälpa maken att få ut gamla oljepannan ur källaren och jag tog i så pass att jag kräktes. BLÄÄÄ

Nåja, hade tydligen bara vatten i maggen så det var inte så illa men jag påmindes om första 12 timmarna efter operationen när jag satt/låg och hulkade utan avbrott… urk.

Kommer nog vara ganska förstörd i kroppen i morgon så det blir nog inte så supermycket gjort för min del.

Syrran har varit här ett par dagar och det var superhärligt att ha henne här igen. Det var länge sen.

Hon hjälpte mig att plocka en hel del i källaren.

Rörmokarn kommer så snart vi bara fått golven tömda där nere och börjar bila upp varenda jäkla golv. Alla avlopp ska bytas ut helt så det är ett stort jobb. När sen marken tinat lite mer kommer han byta utanför väggen oxå.

Nåja…

Men en sak som förbryllar mig är att jag har inte ätit diclofenac på 4 veckor och jag kan fortfarande GÅ!!!!!!!!!!!!! Helt otroligt.

Har visserligen gräsligt ont ännu men inte alls så som första veckan utan. Skönt att slippa diclon till 100% så här faktiskt.

Nu är mina sår nästan helt läkta, har bara en tejpbit kvar på dem som ska ramla bort av sig självt och det gör de om någon dag eller så. Tror nog att de gör det när jag duschar i morgon o sen är jag fri från tejp!

Nähä nu ska jag gå och lägga mig faktiskt. Hoppas ni andra har det gott.

Våren är här och det glädjer mig något så grymt!

TJOHOOO!


Kommentera