Ja hur går det nu då?

Jo det går faktiskt ganska bra.

-28,8 kilo till dagens datum

Känns väldans bra faktiskt.

Men jag har fortfarande väldigt ont i kroppen.

Röntgade ju knäna för ett tag sen och har utslitning men inte så pass utslitning så det är operation som gäller. Både på gott och ont 🙁

Jag har haft vattengympa i poolen ett par gånger och gått sakta fram men får ont ändå 🙁

Får ta det ännu lugnare hädanefter.

Nåja. Vikten går åt rätt håll i alla fall. Det är det viktiga så kanske det inte gör lika ont senare.

Om någon har tips på rörelser man kan göra i 90cm hög pool så kommentera gärna.

kram på er


2 thoughts on “Ja hur går det nu då?

 1. Hej, jag läste på fb att du haft huvudvärk och jat vet att det är väldigt jobbigt när det är såhär varmt.
  Jag skriver helst lite mer privata saker på andra sidor eftersom fb arkiverar allt. Jag har lite tips som fungerat för att få min huvudvärk att försvinna helt. Huvudvärk är ett symtom av en obalans av något slag, och kemiska mediciner, vissa läkarbehandlingar, mat med e-nummer, obalanserad kost är oftast orsaken till huvudvärk.
  Man har inte bara ont i huvudet utan anledning… Så det som fungerat för mig är detox. Dricka mycket vatten direkt på morgonen med något rensande som t.ex lite Chlorella som jag har ett halv kilo i skafferiet (man måste börja med små mängder annars blir det toaletten i tre dagar). Det är jordens äldsta microalg som stänger in gifter, tunga metaller, radioaktivitet och följer med vattnet ut.
  Sedan äta någon vitaminrik kost framåt dagen som frukt, grönsaker eller naturligt kosttillskott.
  Det är nog svårt att sluta med medicineringen när du har ont men det finns andra sätt, naturen har allt vi behöver.
  Även en stressig tid, inget sovande ger obalans och i en längre tid kan det ge skada. Valeriana officinalis är avslappnande och bra för att kunna komma i sömn, jag inte testade det själv för sover bra. Tanacetum Parthenium fungerar också och är en ört som finns i handeln, ska också vara bra för tinnitus och migrän.
  Jag tänkte att det här kunde va hjälpfullt ifall du är osäker på vad som pågår och för att om man är mer medveten om problemet kan man få kroppen återställa sig snabbare. Det blir oftast sämre innan det blir bättre så fungerar den läkande processen, även vår planet går igenom den processen just nu.

  Ifall medicineringen inte fungerar överdosera inte är mitt råd, utan testa att rensa. Likadant som att om man märker att fiskarna i akvariet mår dåligt. BYT UT VATTNET 😉 Ha det bra syrran =)
  mvh Mattias

Kommentera