2 Deprimerade katter

Usch. Idag har jag märkt ännu mer hu ledsna kissarna är efter Yahtzee.

Sexy är som en helt annan katt och Månsan går runt och letar och letar.

Det är verkligen hjärtskärande att se dem.

Sexy behöver VERKLIGEN n ny vän att leka med och Månsan behöver ABSOLUT en att vara mamma till som hon var åt Yahtzee.

Har pratat lite med en jättefin uppfödare som även är en vän till en vän. Hon har en pojk som är ungefär lika gammal som Sexy som precis som Sexy är deprimerad över att vännen gått bort.

Vi ska höras av efter helgen så får vi se vad som händer och sker.

Jag tror inte att jag vill vänta så länge att få en ny katt till familjen för jag tror både kissarna och jag behöver det. Jag känner att alla mina tankar byggs på sorgen efter Yahtzee och jag börjar lipa för allt som påminner om honom.

Stod och plockade in i diskmaskinen och där stod ett par småkoppar som jag använde när jag matade honom med vatten och äggula osv som jag inte orkat plocka bort innan. Då kom smärtan tillbaka när jag såg dem och var tvungen att plocka in dem i maskinen.

Filten som han alltid låg på när jag matade honom ligger kvar slängd på golvet där jag lade den efter sista matningen. Vill inte ta i den.

Min fleecejacka som jag hade runt honom på vägen till och från veterinären ligger kvar på golvet där jag bara släppte den efter begravningen. Vill inte se den.

Idag slängde jag pappren jag lagt på bordet och använt när jag matade honom, då kom minnena igen.

Allt påminner om honom.

Jag fattar inte att smärtan är så stor, jag visste ju att han inte skulle bli så gammal. Han har alltid varit svag, blyg och känslig plus att han är född med fel på ryggraden.

Min lilla häxkisse.

Har inte ens klarat av att gå ut och tända ljusen på graven idag. Orkade inte heller plantera pärlhyazinterna jag köpte idag. De ska få stå på graven tills vi kan göra finare där.

Påbörjade ett litet album, eller en låda med fotoplatser i, men klarar inte att fortsätta.

Saknar dig så älskade Yahtzee……..

 


Kommentera