Mopperesa o vår….

Igår skulle jag till arbetsförmedlingen och eftersom maken jobbade förmiddag o jag skulle vara där kl 11 så blev det till o ta moppen.

Hade så ont när jag kom fram att jag först och främst knappast tog mig av moppen. För det andra så skakade jag så de vart oroliga för mig när de såg hur jag mådde.

På gott och ont.

Jag skulle ju skriva över mig till försäkringskassan igen så det var ju bra att de fick se min dåliga dag.

MEN jag klarade knappt att skriva under pappren, jag skakade något så extremt så det blev bara ett par kråkor.

Efter 5 minuter på af var vi klara :-O Åkte dig och mådde skit för 5 minuter och 3 underskrifter.

Nåja nu är det gjort.

Åkte ner till erikshjälpen och fyndade lite oxå. Jag kunde inte gå där så länge så det blev en riktigt kort fyndrunda denna gången.

Hittade lite garn (som vanligt), lite virknålar i storlekar som jag inte hade innan och en jättevacker trälåda med utskuret lock och sidor som nu blivit en telåda.

Sen åkte jag till Björkbacken för att vänta på maken, vi funderade p åatt käka buffe där men vi valde att ta med en pizza hem istället.

När vi åkte hem så var jag tvungen att stanna och fota lite. Fick syn på tussilago och blåsippor på vägen och jag har en liten tvångstanke om att våren är här när jag ser min första tussilago 😉

nåja.

Våren är här 😉

idag mår jag riktigt dåligt. Har skitont i kroppen och knoppen :-/

Så irriterande när det är sånt här fint väder, orkar itne ens gå ut och sätta mig utanför i solen 🙁 Måste klara av att göra det.

10 grader i skuggan jue!

 


Kommentera